Näytä/piilota pikalinkit
 

Hinnastot

Sähkön hinta ja sopimusehdot

Sähkön hinta muodostuu kolmesta tekijästä: sähkön myyntihinnasta, sähkön siirtohinnasta ja veroista (arvonlisä- ja energiavero). Voit kilpailuttaa sähkön myyntiosuuden. Sähkön siirrosta vastaa aina paikallinen verkkoyhtiö, Tervolassa Tenergia.
 

Sähkönmyynti

Tutustu Oulun Sähkönmyynnin Pohjoista voimaa -sähkösopimuksiin ja hintoihin

Sähkönsiirto

Laskutus

Oulun Sähkönmyynti vastaa Oulun Energian, Kemin Energian, Keminmaan Energian, Raahen Energian, Tornion Energian ja Tenergian laskutuksesta ja maksuliikenteen hoidosta. Oulun Sähkönmyynti on laskulla saajana ja laskulta näet erittelyt, minkä yhtiön palveluista lasku muodostuu. 

Haluamme tehdä sähkölaskun maksamisen sinulle mahdollisimman helpoksi ja joustavaksi. Voit valita sinulle sopivimman laskutusvälin, eräpäivän ja laskutustavan. 

Voit maksaa sähkönkulutuksesi neljällä, kuudella tai kahdellatoista laskulla vuodessa. Voit valita laskuillesi sinulle sopivimman eräpäivän seuraavista päivistä: kuukauden 5. päivä, 15. päivä, 20. päivä tai viimeinen päivä. Eräpäivän ja laskutusvälin voit valita sopimusta tehdessäsi tai muuttaa tiedot Energiatilillä

Sähkölaskusi saat  valintasi mukaan ympäristöystävällisenä e-laskuna, suoramaksuna tai perinteisenä paperilaskuna. E-lasku on parempi vaihtoehto perinteiselle paperilaskulle niin laskun maksajan kuin laskuttajankin näkökulmasta. Suoramaksu puolestaan sopii maksajalle, jolla ei ole vielä käytössä verkkopankkia.

TENERGIA OY
Keskustie 81
95300 Tervola

Vikapäivystys puh. 0400 394 251